Overige activa

Bedrijfsactiva verkopen

Desinvesteren, of wel uw activa verkopen, kan grote voordelen met zich brengen. Zowel de opbrengst in kapitaal als in (opslag)ruimte zijn vaak reden voor een bedrijf om activa te verkopen. Middels het verkopen van uw activa kunt u een nieuwe investering faciliteren of juist wat meer financiële ruimte creëren.

Opkoper activa

Hahebo is opkoper van diverse soorten activa. Wanneer u bijvoorbeeld uw auto, machines of zelfs delen van uw fabriek wilt laten opkopen, kunt u bij Hahebo terecht. Ook kunt u online kosteloos een waardebepaling aanvragen van uw te verkopen activa.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verkopen van uw inboedel, inventaris, restanten of voorraden? Neem dan hier contact op met onze inkopers.

Overige activa verkopen

Bij Hahebo profiteert u van een online gratis waardebepaling! Nadat u ons uw overige activa heeft aangeboden nemen wij binnen 72 uur contact met u op, bij interesse maken we graag een afspraak voor bezichtiging. Start hier eenvoudig uw waardebepaling.

WERKWIJZE BIJ OVERIGE ACTIVA VERKOPEN

Activa aanbieden aan Hahebo? Dat kan heel eenvoudig en snel! U neemt contact met ons op en wij nemen binnen 72 uur contact met u op. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigingen en doen een bod.

Wanneer u het bod accepteert ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst levert Hahebo uw pand bezemschoon op.

MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw activa verkopen? Neem dan contact op met onze inkopers of vul het waardebepalingsformulier in, waarbij u een indicatie krijgt van de activa die u wilt verkopen.

ContactWaardebepaling