Opkoper Kantoormeubilair

kantoormeubilair verkopen?

Ieder bedrijf heeft wel een werkplek, variërend van enkele werkplekken tot vele honderden. Hahebo is uw Opkoper Kantoormeubilair. Wij beschikken over de mogelijkheden en capaciteiten om werkplekken die zijn verouderd of overbodig zijn geworden op te kopen. Mede door onze vele logistieke mogelijkheden en vakkundige medewerkers zijn wij in staat om complete kantoorpanden binnen enkele dagen leeg te maken.

Wilt u meer te weten komen over de verkoop van uw kantoorinventaris? Bekijk hier enkele voorbeelden:

Waardebepaling opkoper kantoormeubilair

Uw kantoor(inrichting) verkopen? Neem contact op met onze inkopers, zij beoordelen uw aanbod en doen bij interesse een aantrekkelijk bod. Heeft u vragen over de mogelijkheden of onze werkwijze? Contacteer ons gerust. Direct verkopen? Vul dan ons waardebepalingsformulier in.

Combineer kopen en verkopen Kantoormeubilair

Wilt u uw huidige kantoormeubilair verkopen, omdat u opnieuw wilt inrichten? Combineer verkopen en kopen van het meubilair bij Hahebo. Wij kunnen op dezelfde dag uw huidige meubilair ophalen en een nieuwe of gebruikte inrichting plaatsen. Met ons ruime aanbod in zowel gebruikt als nieuw meubilair voorzien wij u graag van uw nieuwe inrichting. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze verkopers. Benieuwd naar ons assortiment? Bezoek onze webshop.

Over Hahebo

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Handelsmaatschappij Hahebo aan de top als wereldwijde Inkoper. Gespecialiseerd in bedrijfsinventarissen, voorraden, partijhandel en kantoormeubelen. Met Hahebo doet u snel en vertrouwd goede zaken! Hahebo koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen.

Hahebo neemt werk voor uw bedrijf uit handen, ontzorgt en biedt een totaalpakket aan diensten. Wij:
 • Kopen alles in één keer voor eigen rekening en risico.
 • Betalen altijd vóór de feitelijke overdracht.
 • Leveren pand en opslagterrein indien gewenst bezemschoon op.

WERKWIJZE BIJ KANTOORMEUBILAIR OPKOPEN

Uw kantoor of kantoorinrichting verkopen aan Hahebo kan heel eenvoudig en snel. U neemt contact met ons op en wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst levert Hahebo uw pand bezemschoon op.

Onderstaand is de procedure van Hahebo, de opkoper kantoormeubilair weergegeven. Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Twee mannen schudden elkaars hand. Wilt u ook een deal voor uw restpartij verkopen of bedrijf stoppen?

Procedure van opkoper kantoormeubilair

 • Contact

  U neemt contact op met Hahebo. Wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling.

 • Afspraak

  Bij interesse komen wij naar uw aanbod kijken en doen bij interesse een bod.

 • Akkoord

  U gaat akkoord met ons bod. U ontvangt voor de feitelijke overdracht uw geld.

 • Transport

  Wij verzorgen transport en laten alles netjes achter. Indien gewenst kunnen wij uw pand bezemschoon opleveren.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van kantoor(-inrichting) verkopen? Dat kan! Onze inkopers beantwoorden graag al uw vragen. Contacteer ons via onderstaande link. Liever direct verkopen? Vul dan onze gratis waardebepaling in, bij interesse doen onze inkopers een aantrekkelijk bod.

ContactWaardebepaling
Man met geld in handen. Wilt u uw restpartijen verkopen of uw bedrijf stoppen? Neem contact op met Hahebo voor meer informatie.