ICT opkoper

ICT Opkoper

Hahebo is ICT opkoper en heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen ICT zoals computers, laptops, harde schijven, servers en telefooncentrales. Hahebo heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat ICT van grote bekende organisaties. Hahebo beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om ICT-systemen die zijn verouderd of overbodig zijn geworden op te kopen. Hahebo Opkoper is met name gespecialiseerd in:

 • Opkopen nieuwe- en gebruikte computersystemen en laptops.
 • Opkopen servers en patchkasten.
 • Opkopen kassa- systemen, pinapparaten en telefooncentrales.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze inkopers of vul geheel vrijblijvend het waardebepalingsformulier in en ontvang een prijsindicatie van de ict die u wilt verkopen.

Hoe werkt het?

Wilt u weten hoe het verkopen van ICT werkt bij Hahebo? Bekijkt u hier de procedure.

Over Hahebo

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Handelsmaatschappij Hahebo aan de top als wereldwijde ICT opkoper. Naast ICT zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsinventarissen, voorraden, partijhandel en kantoormeubelen. Met Hahebo doet u snel en vertrouwd goede zaken! Hahebo koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen.

Hahebo verzorgt de volledige dataverwijdering van uw PC- gegevens.

 

Hahebo neemt werk voor uw bedrijf uit handen, ontzorgt en biedt een totaalpakket aan diensten. Wij:
 • Kopen alles in één keer voor eigen rekening en risico.
 • Betalen altijd vóór de feitelijke overdracht.
 • Leveren pand en opslagterrein indien gewenst bezemschoon op.

Werkwijze van ICT opkoper

Het aanbieden van uw ICT kan via het gratis waardebepalingsformulier. U dient uw aanvraag online in en binnen drie werkdagen wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst verzorgt Hahebo de volledige dataverwijdering van uw PC- gegevens.

Onderstaand is de procedure bij verkoop van uw ICT aan Hahebo weergegeven. Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Man met geld in handen. Wilt u uw restpartijen verkopen of uw bedrijf stoppen? Neem contact op met Hahebo voor meer informatie.

Procedure bij verkoop van uw ICT

 • Contact

  U neemt contact op met Hahebo. Wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling.

 • Afspraak

  Bij interesse komen wij naar uw aanbod kijken en doen bij interesse een bod.

 • Akkoord

  U gaat akkoord met ons bod. U ontvangt voor de feitelijke overdracht uw geld.

 • Transport

  Wij verzorgen transport en laten alles netjes achter. Indien gewenst kunnen wij uw pand bezemschoon opleveren.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van het laten opkopen van uw ICT? Neem dan contact met ons op, binnen drie werkdagen nemen wij contact met u op. Direct uw ICT aanbieden aan dé Opkoper van Europa? Vul dan via onderstaande knop ons gratis waardebepalingsformulier in.

ContactWaardebepaling
Twee mannen schudden elkaars hand. Wilt u ook een deal voor uw restpartij verkopen of bedrijf stoppen?