ICT opkoper

ICT Opkoper

Hahebo is ICT opkoper en heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen ICT zoals computers, laptops, harde schijven, servers en telefooncentrales. Hahebo heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat ICT van grote bekende organisaties. Hahebo beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om ICT-systemen die zijn verouderd of overbodig zijn geworden op te kopen. Hahebo Opkoper is met name gespecialiseerd in:

 • Opkopen nieuwe- en gebruikte computersystemen en laptops.
 • Opkopen servers en patchkasten.
 • Opkopen kassa- systemen, pinapparaten en telefooncentrales.

Hahebo verzorgt de volledige dataverwijdering van uw PC- gegevens.

Hahebo is Dé ICT opkoper met meer dan 35 jaar ervaring. Op deze pagina vindt u alle informatie over ICT verkopen. Van het aanbieden, tot de oplevering.

 

Werkwijze van ICT opkoper

Het aanbieden van uw ICT kan via het gratis waardebepalingsformulier. U dient uw aanvraag online in en binnen drie werkdagen wordt uw aanvraag in behandeling genomen. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst verzorgt Hahebo de volledige dataverwijdering van uw PC- gegevens.

Onderstaand is de procedure bij verkoop van uw ICT aan Hahebo weergegeven. Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Naar waardebepalingsformulier
Man met geld in handen. Wilt u uw restpartijen verkopen of uw bedrijf stoppen? Neem contact op met Hahebo voor meer informatie.

Procedure bij verkoop van uw ICT

 • Contact

  U neemt contact op met Hahebo. Wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling.

 • Afspraak

  Bij interesse komen wij naar uw aanbod kijken en brengen een bod uit.

 • Akkoord

  U gaat akkoord met ons bod. U ontvangt vóór de feitelijke overdracht uw geld.

 • Transport

  Wij verzorgen transport en laten alles netjes achter. Indien gewenst kunnen wij uw pand bezemschoon opleveren.

zorgeloos ICT verkopen

Professionele dataverwijdering

Onze ICT afdeling verzorgt voor alle binnengekomen ICT de dataverwijdering. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertrouwelijke bedrijfsinformatie.

Contact

Verkoop álles in één keer

Rik Brouwer verkocht namens AstraZeneca de volledige kantoorinventaris bij de bedrijfsverhuizing.

“Hahebo heeft echt álles opgekocht, niet alleen de mooiste spullen.”

Referentie lezen

Afkoppeling van uw ICT

Onze ICT specialisten verzorgen, indien gewenst, de professionele afkoppeling van al uw apparatuur.
Heeft u vragen over de afkoppeling? Neem contact met ons op.

contact

Uithuizen en transport

Indien gewenst verzorgen wij een bezemschone oplevering van uw kantoorruimte of opslaglocatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Lees meer over de ervaring van een klant van één van deze projecten.

De hele zaak is keurig leeg geruimd!”

Referentie lezen

Duurzaam

Het thema circulaire economie wordt steeds vaker besproken. Het woord circulair, zegt misschien al genoeg. Hierbij worden materialen en grondstoffen optimaal (her)gebruikt. Zo worden producten, materialen en grondstoffen worden niet weggegooid aan het einde van de levenscyclus. Deze krijgen een tweede, derde of zelfs vierde leven. Een circulaire economie brengt de volgende voordelen:

 • Allereerst levert het een bijdrage aan een schoner milieu;
 • Ook zorgt het voor kostenbesparing;
 • Daarbij krijgt het bedrijf een positiever imago (MVO scoort);
 • En we zorgen samen voor minder afval.

circulaire ICT oplossing

Dit principe kan ook toegepast worden bij het inkopen en verkopen van ICT. Wij bieden een circulaire ICT oplossing door het opgekochte ICT een tweede leven te gegeven. Op deze manier werken we samen aan een circulaire economie.

Meer weten over onze circulaire ICT oplossing? Neem contact op of vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

ContactWaardebepaling
circulaire economie

Discreet en vertrouwd uw ICT verkopen

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Handelsmaatschappij Hahebo aan de top als Europese Inkoper. Gespecialiseerd in bedrijfsinventarissen, voorraden, partijhandel en kantoormeubelen. Wij houden altijd rekening met uw wensen. Met Hahebo doet u snel en vertrouwd goede zaken! Hahebo koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen.

Hahebo neemt werk voor uw bedrijf uit handen, ontzorgt en biedt een totaalpakket aan diensten. Wij:
 • Houden rekening met uw wensen.
 • Verzorgen complete dataverwijdering.
 • Kopen alles in één keer voor eigen rekening en risico.
 • Werken discreet.
 • Betalen altijd vóór de feitelijke overdracht.
 • Leveren pand en opslagterrein indien gewenst bezemschoon op.
Waardebepaling aanvragen

MEER INFORMATIE

Over Hahebo

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Handelsmaatschappij Hahebo aan de top als wereldwijde ICT opkoper. Uw overtollige ICT verkopen? Hij hebben altijd interesse in het opkopen van grote partijen ICT, zoals computers, laptops, harde schijven, servers en telefooncentrales. Hahebo koopt met grote regelmaat ICT van grote bekende organisaties en beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om ICT-systemen die zijn verouderd of overbodig zijn geworden op te kopen.

Dé opkoper

Naast ICT zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsinventarissen, voorraden, partijhandel en kantoormeubelen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheid van het laten opkopen van uw ICT? Neem dan contact met ons op, binnen drie werkdagen nemen wij contact met u op. Direct uw ICT aanbieden aan dé Opkoper van Europa? Vul dan via onderstaande knop ons gratis waardebepalingsformulier in.

ContactWaardebepaling