Restpartijen verkopen?

Opkoper restpartijen

Overvoorraden, restpartijen en winkeldochters. Allemaal goederen die u liever vandaag nog kwijt bent, dan morgen. Ze staan bij u in de weg en kosten geld omdat ze kostbare vierkante meters in gebruik nemen. Een interessante optie is het inschakelen van Opkoper Hahebo. Hahebo heeft altijd interesse in het kopen van restpartijen, met name non-food, en doet graag – en geheel vrijblijvend- een aantrekkelijk bod.

Hahebo Opkoper heeft met name interesse in:

 • Restpartijen
 • Mis- producties
 • Overtollige voorraden
 • Winkeldochters

Wilt u de mogelijkheden weten van een overname van uw restpartijen, restanten en overvoorraad? Neem dan contact met ons op!

Restpartijen aanbieden

Bij Hahebo profiteert u van een online gratis waardebepaling! Nadat u ons uw restpartijen heeft aangeboden nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op, bij interesse maken we graag een afspraak voor een bezichtiging.

Over Hahebo

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Handelsmaatschappij Hahebo aan de top als wereldwijde Inkoper. Gespecialiseerd in het opkopen van restpartijen,  bedrijfsinventarissen, voorraden, partijhandel en kantoormeubelen. Hahebo koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen.

.

Werkwijze bij verkopen restpartijen

Uw activa aanbieden bij Hahebo kan heel eenvoudig en snel. U neemt contact met ons op en u ontvangt binnen drie werkdagen een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst levert Hahebo uw pand bezemschoon op.

Onderstaand is de procedure bij verkoop van uw activa aan Hahebo weergegeven. Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Procedure bij verkoop van uw restpartijen

 • Contact

  U neemt contact op met Hahebo. Wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling.

 • Afspraak

  Bij interesse komen wij naar uw aanbod kijken en doen bij interesse een bod.

 • Akkoord

  U gaat akkoord met ons bod. U ontvangt voor de feitelijke overdracht uw geld.

 • Transport

  Wij verzorgen transport en laten alles netjes achter. Indien gewenst kunnen wij uw pand bezemschoon opleveren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het aanbieden van restpartijen aan Hahebo? Neem gerust contact met ons op, wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling! Wilt u direct uw restpartijen verkopen? Vul gratis en geheel vrijblijvend het waardebepalingsformulier in.

ContactWaardebepaling