Horeca inventaris verkopen?

Horeca opkoper

Horeca bedrijven stellen hoge eisen aan de apparatuur en inrichting van hun zaak. Hahebo is gespecialiseerd horeca opkoper en heeft veel ervaring op het gebied van horeca inventarissen. Zij kopen uw professionele horeca-apparatuur en horeca-inventaris op en geven u er een reële prijs voor terug. Hahebo Opkoper heeft niet alleen interesse in het opkopen van horeca- apparatuur en horeca- inventaris, maar ook in:

 • Bedrijfskleding.
 • Vriezers, koelers en kookapparatuur.
 • Spoelmachines en vaatwassers.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u interesse in een kosteloze waardebepaling van uw horeca- inventaris? Neem dan contact op met onze inkopers of vul het waardebepalingsformulier in.

Uw horeca inventaris aanbieden?

Bij het verkopen of vervangen van uw horeca- inrichting of horeca- apparatuur kan Hahebo met eigen transportmogelijkheden alles bij u demonteren en transporteren. Alles wordt voor u geregeld en Hahebo laat uw pand indien gewenst bezemschoon achter. Indien u wilt, kunnen er afspraken gemaakt worden over de regio voor eventuele wederverkoop, zodat uw machines desgewenst buiten Nederland of zelfs buiten Europa een nieuw bestaan krijgen.

Wij:

 • Kopen alles in één keer voor eigen rekening en risico.
 • Betalen altijd vóór de feitelijke overdracht.
 • Leveren pand en opslagterrein indien gewenst bezemschoon op.

Met meer dan 30 jaar ervaring als internationale handelsonderneming laat Hahebo B.V. zien dat het een stabiele en betrouwbare onderneming is.

WERKWIJZE BIJ VERKOPEN HORECA INVENTARIS

Het aanbieden van uw horeca- inventaris kan via het gratis waardebepalingsformulier. U dient uw aanvraag online in en binnen drie werkdagen ontvangt u een reactie van ons. Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst levert Hahebo uw pand bezemschoon op.

Onderstaand is de procedure bij van de horeca opkoper Hahebo weergegeven. Onze werkwijze is gebaseerd op het feit dat wij u volledig ontzorgen tijdens het verkoopproces.

Procedure bij verkoop van uw horeca inventaris

 • Contact

  U neemt contact op met Hahebo. Wij nemen uw aanvraag binnen drie werkdagen in behandeling.

 • Afspraak

  Bij interesse komen wij naar uw aanbod kijken en doen bij interesse een bod.

 • Akkoord

  U gaat akkoord met ons bod. U ontvangt voor de feitelijke overdracht uw geld.

 • Transport

  Wij verzorgen transport en laten alles netjes achter. Indien gewenst kunnen wij uw pand bezemschoon opleveren.

MEER INFORMATIE

Wilt u als (horeca-) ondernemer meer informatie over het verkopen van uw horeca- inventaris aan Hahebo Opkoper? Neem dan contact met ons op, wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Direct uw inventaris aanbieden aan dé Horeca Opkoper van Europa? Vul dan via onderstaande link ons gratis waardebepalingsformulier in.

ContactWaardebepaling