Bedrijfsbeëindiging?

Dé totaal ontzorger bij bedrijfsbeëindigingen. Hahebo koopt uw complete bedrijfsactiva en inventaris bij het beëindigen van uw bedrijf.

Gratis waardebepalingContact

MEER DAN 30 JAAR OPKOPER BIJ BEDRIJFSBEËINDIGINGEN

Hahebo volgt de laatste richtlijnen in betrouwbaarheid, werkmethoden, handelsetiquette en ISO-certificeringen. Met meer dan 30 jaar ervaring als internationale handelsonderneming laat Hahebo B.V. zien dat het een stabiele en betrouwbare partner is voor het opkopen van uw bedrijfsactiva tijdens de beëindiging van uw bedrijf.

ONZE WERKWIJZE BIJ BEDRIJFSBEËINDIGING

U gaat uw bedrijf beëindigen en wilt uw voorraden, restpartijen, overstock en/ of partijhandel verkopen aan Hahebo? Dat kan heel eenvoudig en snel. Vul het waardebepalingsformulier in en u ontvangt binnen drie werkdagen een reactie van ons.

Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en doen een bod. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst levert Hahebo uw pand bezemschoon op. Vul vandaag nog online ons waardebepalingsformulier in, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Meer informatie over onze werkwijze kunt u vinden via onderstaande link.

Werkwijze Hahebo

Meer informatie over beëindigen bedrijf?

Heeft u vragen over de procedure van het opkopen door Hahebo tijdens de beëindiging van uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden. Direct verkopen? Vul dan via onderstaande link het waardebepalingsformulier in.

ContactWaardebepaling