Bedrijfsbeëindiging?

Dé totaal ontzorger bij bedrijfsbeëindiging. Verkoop in één keer al uw goederen. Hahebo koopt uw complete bedrijfsactiva en inventaris bij het beëindigen van uw bedrijf.

Gratis waardebepalingContact

MEER DAN 30 JAAR OPKOPER BIJ BEDRIJFSBEËINDIGINGEN

Hahebo volgt de laatste richtlijnen in betrouwbaarheid, werkmethoden, handelsetiquette en ISO-certificeringen. Met meer dan 30 jaar ervaring als internationale handelsonderneming laat Hahebo B.V. zien dat het een stabiele en betrouwbare partner is voor het opkopen van uw bedrijfsactiva tijdens de beëindiging van uw bedrijf.

Activa en bedrijfsinventaris verkopen?

Hahebo Opkoper is uw partner bij een bedrijfsbeëindiging. Hahebo koopt uw complete bedrijfsactiva, zoals voorradeninventarisvoertuigen en machines op en doet dit geheel voor eigen risico. U ontvangt de betaling vooraf. Daarna verzorgen we demontage, uithuizing, transport en een bezemschone oplevering van uw pand.

Waardebepaling bij bedrijfsbeëindiging

Weet u al welke bedrijfsactiva en inventaris u heeft aan te bieden? Vraag online een gratis waardebepaling aan en ontvang een vrijblijvende indicatie van uw aan te bieden activa.

Hahebo Opkoper werkt ten alle tijden discreet en vertrouwelijk. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij overige afhandelingen zoals administratie, belasting en personeel tijdens het stopzetten van uw bedrijf. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Start waardebepalingContact

Stappenplan bedrijf stoppen

Uw bedrijf stoppen? Hier komt veel bij kijken. En waar moet u dan allemaal aan denken bij een bedrijfsbeëindiging? Zo is het belangrijk dat u de uitschrijving doorgeeft bij het Handelsregister. En alle overtollige goederen kunt u in één keer verkopen. Meer weten? Bekijk het stappenplan.

Naar stappenplan bedrijf stoppen
stappenplan bedrijf stoppen

werkwijze bij bedrijfsbeëindiging

U gaat uw bedrijf beëindigen en wilt uw voorraden, restpartijen, overstock en/ of partijhandel verkopen aan Hahebo? Dat kan heel eenvoudig en snel. Vul het waardebepalingsformulier in en u ontvangt binnen drie werkdagen een reactie van ons.

Bij interesse komen wij uw aanbod bezichtigen en brengen een bod uit. Wanneer u het bod accepteert, ontvangt u uw geld en verzorgen wij transport en opslag! Indien gewenst levert Hahebo uw pand bezemschoon op. Vul vandaag nog online ons waardebepalingsformulier in, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Meer informatie over onze werkwijze kunt u vinden via onderstaande link.

Werkwijze Hahebo

Wat zijn uw goederen waard?

Elk aanbod is natuurlijk uniek, daarom nemen onze inkopers de tijd om het te bekijken en waarderen. Met onze 35 jaar ervaring zijn onze inkopers specialist in het op waarde schatten van zakelijke goederen. Benieuwd naar de opbrengst voor uw goederen? Stuur ons uw aanbod toe en u ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie.

waardebepaling

Referenties

Bekijk één van onze opgekochte projecten

LEES OVER DE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

John Loeffen, eigenaar van Geleen Kopie, verkocht de gehele bedrijfsinventaris van zijn bedrijf.

Rik Brouwer, Procurement Business Partner bij AstraZeneca, heeft de volledige kantoorinrichting verkocht.

Erik Jager, eigenaar van restaurant Sijs Eten en Drinken, heeft zijn gehele bedrijfsinventaris verkocht.

Naar referenties

Snel uw goederen verkopen?

Heeft u er baad bij uw goederen zo spoedig mogelijk te verkopen? Geef dit aan wanneer u uw aanbod verstuurt. Door onze ervaren inkopers en eigen logistieke afdeling kunnen wij snel schakelen. Normaal gesproken wordt uw aanbod binnen 3 werkdagen in behandeling genomen. Wat kunt u doen om de verkoop te bespoedigen?

  • Stuur ons een zo compleet mogelijk aanbod. Indien mogelijk met foto’s en aantallen.
  • Geef bij uw aanbod duidelijk aan wanneer de verkoop gerealiseerd dient te zijn. Moet het pand bezemschoon opgeleverd worden? Dit kunnen wij voor u verzorgen.
  • Wanneer de verkoop binnen een week gerealiseerd dient te zijn, kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Direct verkopen

Discretie

Discretie kan bij het totale proces van verkopen van belang zijn doordat bijvoorbeeld nog niet alle werknemers op de hoogte zijn van de (geplande) bedrijfsbeëindiging. Maar er zijn nog vele andere redenen waardoor discretie van belang is. Hier hebben wij ervaring mee. Geef dit aan wanneer u contact met ons opneemt en wij zullen hier altijd rekening mee houden. Op deze manier proberen we het proces zo gemakkelijk mogelijk voor u te laten verlopen.

 

Contact

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak maken zodat onze inkopers uw aanbod kunnen bezichtigen? Vraag via onderstaande knop een afspraak aan. Indien mogelijk ontvangen onze inkopers zoveel mogelijk informatie over het aanbod, zoals afbeeldingen en aantallen.

Afspraak maken

MEER INFORMATIE OVER BEËINDIGEN BEDRIJF?

Heeft u vragen over de procedure van het opkopen door Hahebo tijdens de beëindiging van uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden. Direct verkopen? Vul dan via onderstaande link het waardebepalingsformulier in.

WaardebepalingContact
Twee mannen schudden elkaars hand. Wilt u ook een deal voor uw restpartij verkopen of bedrijf stoppen?