0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Thuiswerken 

Thuiswerken is een blijvertje

Niemand had kunnen voorspellen dat het thuiswerken zo'n vlucht zou nemen, min of meer 'verplicht' door het corona-virus. Scepsis tegenover thuiswerken heeft plaats gemaakt voor vertrouwen en zelfs bewijs dat thuiswerkers productiever zijn.

Het nadrukkelijke advies is om zoveel mogelijk thuis te werken, wij zijn ervan overtuigd dat thuiswerken een blijvertje is. Belangrijk is natuurlijk dat de thuiswerker geen klachten ontwikkelt en dus op een ergonomisch verantwoorde wijze zijn/haar werk kan blijven doen.

Zakelijk

Bent u op zoek naar een oplossing om uw medewerkers van een verantwoorde thuiswerplek te voorzien?

Meer informatie

Particulier

Bent u voor uzelf op zoek naar
een goede werkplek voor thuis?

Meer informatie

Informatie & Contact

Lees meer over thuiswerken in onze blog.
Of wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Meer informatie

Zakelijk

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw medewerkers een verantwoorde thuiswerkplek hebben, Dat bevorderd de productiviteit en voorkomt klachten. Wij bieden diverse mogelijkheden om uw medewerkers hierin te faciliteren. Denk hierbij aan het huren/leasen van een werkplek, ook kopen met eventueel een terugkoopgarantie behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen u en uw medewerkers adviseren en ontzorgen.

Mini-webshop

Wanneer u het aanschaffen van een thuiswerkplek wilt faciliteren voor uw medewerkers, is het ontwikkelen van een maatwerk webpagina voor uw bedrijf één van de mogelijkheden. In deze 'mini-webshop' kunnen uw medewerkers online, in een beveiligde omgeving, een keuze maken uit de geselecteerde bureaustoelen, bureaus en accessoires. De aanvraag wordt na ontvangst in behandeling genomen door onze back-office en uitgeleverd onder leiding van onze logistieke afdeling. 

Wanneer u aanvullende voorwaarden wilt koppelen aan de levering van de thuiswerkplek, dan kunnen deze toegevoegd worden, zodat medewerkers hiermee direct akkoord gaan.

Op deze manier kunnen we het faciliteren van medewerkers met een thuiswerkplek voor u op een efficiënte en veilige manier inrichten. U wordt volledig ontzorgt.

U wilt uw medewerkers een verantwoorde thuiswerkplek bieden?
Wij zorgen ervoor dat dit gerealiseerd wordt.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs:

Particulier

Een goede thuiswerkplek werkt uiteraard veel prettiger dan een harde stoel aan de keukentafel. U creëert een plek waar u ergonomisch verantwoord kunt werken. Hiermee wordt voorkomen dat u op langere termijn klachten krijgt.

Belangrijk voor een goede werkplek zijn een bureaustoel met voldoende instelmogelijkheden en een bureau dat in elk geval op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Of wanneer u lange dagen maakt een zit/sta-bureau om afwisselend zittend en staand te kunnen werken.

Voor het juist instellen van uw thuiswerkplek is een checklist opgesteld.

Om uw keuze voor een goede thuiswerkplek te vereenvoudigen hebben we drie sets voor u samengesteld:

Thuiswerkset Brons

De thuiswerkset Brons bestaat uit een bureaustoel Casa en het bureau Quick dat hoogte instelbaar is.

Thuiswerkset Zilver

De thuiswerkset Zilver bestaat uit de bureaustoel Casa en een slingerhoogte verstelbaar zit/sta bureau. Aan dit bureau kunt u dus zowel zittend als staand werken.

Thuiswerkset Goud

De thuiswerkset Goud bestaat uit de bureaustoel Casa en een elektrische verstelbaar zit/sta-bureau. Aan dit bureau kunt u dus zowel zittend als staand werken. Wisselt u over de dag regelmatig staand en zittend werken af dan adviseren wij een elektrisch verstelbaar bureau.

Ons assortiment bureaustoel, bureaus en accessoires is natuurlijk veel uitgebreider dan alleen deze drie thuiswerksets.
Bezoek onze webshop en stel eenvoudig zelf uw ideale thuiswerkplek samen:

Informatie & Contact

We hebben diverse blogs gepubliceerd die meer informatie geven over thuiswerken:

Help, ik heb geen fijne thuiswerkplek!
5 tips voor thuiswerkers

Lees meer

Wat je als werkgever kunt (en moet) doen aan een fijne thuiswerkplek?

Lees meer

De muvman, ook ideaal voor thuiswerken!

Lees meer

Thuiswerken: fiscale aspecten en subsidiemogelijkheden

Lees meer

Dé checklist voor een juiste werkhouding aan je thuiswerkplek

Lees meer

Voorkom de 'Corona'-rug

Lees meer


Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch of via de chat (rechtsonder in beeld) contact opnemen. Wij zijn bereikbaar op 0485 - 36 26 26.

U kunt uw vraag ook stellen via het online-formulier hiernaast of door het sturen van een e-mail naar verkoop@hahebo.nl.

Of bezoek onze showroom in Beugen of Dieren. U bent van harte welkom.