0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Showroom

Showroom Beugen

Door een brand beschikken we momenteel helaas niet over een showroom in Beugen. Dat betekent echter niet dat u geen advies kunt krijgen over uw inrichtingsvraag of -project. 

Neem contact met ons op via 0485 - 36 26 26 of door het invullen van het contactformulier via onderstaande link. Samen met u kijken we dan hoe we toch tot een mooi nieuwe inrichting kunnen komen.

Naar contactformulier

Showroom Tiel

Sinds mei 2022 hebben wij ook een showroom in Tiel, Het Eek 15. Ook hier kunt u inspiratie opdoen voor uw project of kantoorinrichting. De showroom is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Heeft u een uitgebreid inrichtingsvraagstuk, dan vragen wij u om vooraf een afspraak te maken, zodat onze verkoopadviseur de tijd heeft om uitgebreid de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Een afspraak maken kan telefonisch via 0485 - 36 26 26 of vul het contactformulier in via onderstaande link.

Naar contactformulier

Demo en proefplaatsing

Veel van onze klanten willen graag een demo en uitleg. Dat verzorgen we met plezier. Ook is het mogelijk een bureaustoel, vergaderstoel, bezoekersstoel of een zit-sta werkplek een korte tijd uit te proberen. In onze showroom of in uw eigen kantooromgeving. Beiden is mogelijk.

Neem telefonisch contact op via 0485 - 36 26 26 om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in via onderstaande link.

Naar contactformulier