Inrichter van uw (thuis)kantoor

Showroom en ons Corona-beleid

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze inspirerende showroom. Wij denken graag mee en kunnen u adviseren met uw inrichtingsvraag en -project. Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00-17.00 uur. 

Ook tijdens de Corona-crisis zijn we geopend en is een demo of proefplaatsing mogelijk zolang dat verantwoord is. Ter bescherming van onszelf vragen wij u de showroom en Cash & Carry alleen op afspraak te bezoeken en alleen indien u klachtenvrij bent. We houden ons tijdens de crisis aan de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor hun advies.

Mocht op enig moment een sluiting van de showroom en Cash & Carry noodzakelijk zijn, dan zullen we dat hier aangegeven.


Bel ons voor een showroom bezoek: 0485 - 362.626

Demo en proefplaatsing

Veel van onze klanten willen graag een demo en uitleg. Dat verzorgen we met plezier. Ook is het mogelijk een bureaustoel, vergaderstoel, bezoekersstoel of een zit-sta werkplek een korte tijd uit te proberen. In onze showroom, of in uw eigen kantooromgeving. Beiden is mogelijk.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. van stuur een e-mail. Dan nemen wij met u contact op.

Stuur ons een e-mail

Cash & Carry

Bezoek onze Cash & Carry. We hebben altijd voorraden van bureaustoelen, werkplekken en kasten en onderdelen voor legbord- en grootvakstellingen. Gebruikte producten hebben outlet prijzen.

Voor zakelijk gebruik, maar ook voor particulieren. Handig voor het inrichten van een thuiswerkplek, hobbyruimte of om een ​​garage te ordenen.

De Cash & Carry is geopend op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur.

Het maken van een afspraak is niet nodig. Particulieren reken cash direct kunnen meenemen.