0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Showroom

Showroom Beugen

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze inspirerende showroom in Beugen, Transportcentrum 8. De showroom is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur geopend.

Wij denken graag mee en kunnen u adviseren over uw inrichtingsvraag of -project. Ook wanneer u als particulier op zoek bent naar een thuiswerkplek of ander kantoormeubilair bent u bij ons van harte welkom. In onze showroom vindt u zowel nieuw als gebruikt meubilair.

Heeft u een uitgebreid inrichtingsvraagstuk dan kunt u een afspraak maken via 0485 - 36 26 26 of door het invullen van het contactformulier via onderstaande link. Een afspraak buiten de reguliere openingstijden van de showroom is ook mogelijk. Met het maken van een afspraak bent u er zeker van dat een verkoopadviseur ruimschoots de tijd heeft om uitgebreid uw wensen te bespreken en mogelijkheden te bekijken. 

Naar contactformulier

Showroom Tiel

Sinds mei 2022 hebben wij ook een showroom in Tiel, Het Eek 15. Ook hier kunt u inspiratie opdoen voor uw project of kantoorinrichting. De showroom is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Heeft u een uitgebreid inrichtingsvraagstuk, dan vragen wij u om vooraf een afspraak te maken, zodat onze verkoopadviseur de tijd heeft om uitgebreid de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Een afspraak maken kan telefonisch via 0485 - 36 26 26 of vul het contactformulier in via onderstaande link.

Naar contactformulier

Demo en proefplaatsing

Veel van onze klanten willen graag een demo en uitleg. Dat verzorgen we met plezier. Ook is het mogelijk een bureaustoel, vergaderstoel, bezoekersstoel of een zit-sta werkplek een korte tijd uit te proberen. In onze showroom of in uw eigen kantooromgeving. Beiden is mogelijk.

Neem telefonisch contact op via 0485 - 36 26 26 om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in via onderstaande link.

Naar contactformulier