GRATIS BEZORGING - KORTE LEVERTIJDEN - PERSOONLIJK ADVIES

Showroom en ons Corona-beleid

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze inspirerende showroom. Wij denken graag mee en kunnen u adviseren met uw inrichtingsvraag en -project. Onze showroom is op werkdagen geopend van 8.30-17.00 uur. 

Wanneer u een uitgebreid inrichtingsvraagstuk heeft is het verstandig telefonisch een afspraak te maken, dan zorgen wij dat één van onze verkopers ruim de tijd heeft om u van advies te voorzien. Bel 0485 - 36 26 26 voor een afspraak.

Ook tijdens de Corona-crisis zijn we geopend en is een demo of proefplaatsing mogelijk zolang dat verantwoord is. Ter bescherming van onszelf vragen wij u de showroom en Cash & Carry alleen indien u klachtenvrij bent. We houden ons tijdens de crisis aan de richtlijnen van het RIVM.

Demo en proefplaatsing

Veel van onze klanten willen graag een demo en uitleg. Dat verzorgen we met plezier. Ook is het mogelijk een bureaustoel, vergaderstoel, bezoekersstoel of een zit-sta werkplek een korte tijd uit te proberen. In onze showroom, of in uw eigen kantooromgeving. Beiden is mogelijk.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. van stuur een e-mail. Dan nemen wij met u contact op.

Stuur ons een e-mail

Cash & Carry

Bezoek onze Cash & Carry. We hebben altijd voorraden van bureaustoelen, werkplekken en kasten en onderdelen voor legbord- en grootvakstellingen. Gebruikte producten hebben outlet-prijzen.

Voor zakelijk gebruik, maar ook voor particulieren. Handig voor het inrichten van een thuiswerkplek, hobbyruimte of om een ​​garage te ordenen.

De Cash & Carry is geopend op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.

Het maken van een afspraak is niet nodig. Er kan direct per PIN betaald worden.