Inrichter van uw (thuis-)kantoor plus magazijn

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Begin er maar aan. Indeling, routing, materialen, vorm, kleur, hergebruik, ergonomie, akoestiek, verlichting, normeringen, kabelmanagement, interieurbouw, in- en verhuizen en meer. In elk inrichtingsproject, klein en groot, bij nieuwbouw en vervanging komt het aan bod. HAHEBO heeft ervaring met al deze aspecten .

Met passie richten we o.a. kantoren, leeromgevingen, zalen, kantines, personeelskamers, kleedruimtes en multifunctionele accommodaties in. Van ontwerp tot realisatie.  Vaak met gebruikmaking van gebruikt meubilair.  Inrichten doen we namelijk met respect voor onze leefomgeving.

Onze no-nonsense aanpak zorgt voor tevreden, vitale en productieve gebruikers . We spannen ons voor u in om een project te realiseren dat vooral functioneel, gezond en toekomstgericht is.  En nog belangrijker, de gebruiker moet zich comfortabel en thuis voelen. Dat is goed voor persoonlijke ontwikkeling en prestaties.

Sfeerbeelden van projecten

Furniture-as-a-Service (FAAS)

Facilitair managers en inkopers vragen tegenwoordig om een geïntegreerd pakket van services die ondersteunen bij het behalen van de financiële en inkoopdoelstellingen.  En dat gedurende de gehele levensduur van het meubilair. 

FAAS-diensten die we verlenen zijn interieurontwerp, investeringsraming, opkoop, verhuur, leasing, periodieke inspectie, refurbishing, onderhoud, reiniging, opslag, beheersing, in-, uit-, en verhuizen.

Heeft u een FAAS-vraag? Neem contact met ons op verkopers of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail