GRATIS BEZORGING - KORTE LEVERTIJDEN - PERSOONLIJK ADVIES

Een nieuw kantoor....en dan?

Een nieuw kantoor inrichten, een  kantine, overlegruimte, een receptie, een nieuwe school, of kleedruimte, zaal, garderobe of archief. Begin er maar aan.

Indeling, routing, materialen, vorm, kleur, hergebruik, ergonomie, akoestiek, verlichting, kabelmanagement, interieurbouw, in- en verhuizen en meer. In elk inrichtingsproject, klein en groot, bij nieuwbouw en vervanging komen deze aspecten aan bod. 

Stap 1: Inventarisatie
We zijn geïnteresseerd in uw project, uw wensen en ideeën.  We onderzoeken stapsgewijs het project. Alle facetten komen daarbij aan de orde.  Ook de mogelijkheid om gebruikt meubilair in te zetten of meubilair over te nemen.

Stap 2: Inspiratie en creatie
De volgende stap is het ontwerp.  Met indelingstekeningen en moodboards maken we het ontwerp zichtbaar. Ook stellen we een projectbegroting op om uw keuzes financieel inzichtelijk te maken. Een bezoek aan onze toonzaal vinden we vanzelfsprekend.

Stap 3: Realisatie en nazorg
Als we de opdracht mogen uitvoeren zorgen we voor een vlekkeloze afhandeling en projectbegeleiding  zoals we hebben afgesproken. Ontzorgen doen we zoals u dat wenst.

Onze no-nonsense aanpak zorgt voor tevreden gebruikers. Zo realiseren we projecten die functioneel, gezond en toekomstgericht zijn.  En nog belangrijker, de gebruiker moet zich comfortabel en thuis voelen. Dat is goed voor persoonlijke ontwikkeling en prestaties.

Sfeerbeelden van projecten

Furniture-as-a-Service (FAAS)

Facilitair managers en inkopers vragen tegenwoordig om een geïntegreerd pakket van services die ondersteunen bij het behalen van de financiële en inkoopdoelstellingen.  En dat gedurende de gehele levensduur van het meubilair. 

FAAS-diensten die we verlenen zijn interieurontwerp, investeringsraming, opkoop, verhuur, leasing, periodieke inspectie, refurbishing, onderhoud, reiniging, opslag, beheersing, in-, uit-, en verhuizen.

Heeft u een FAAS-vraag? Neem contact met ons op verkopers of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail