0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Projectinrichting

Een nieuw kantoor....en dan?

Een nieuw kantoor inrichten, een  kantine, overlegruimte, een receptie, een nieuwe school of kleedruimte, zaal, garderobe of archief. Begin er maar aan...

Indeling, routing, materialen, vorm, kleur, hergebruik, ergonomie, akoestiek, verlichting, kabelmanagement, interieurbouw, in- en verhuizen en meer. In elk inrichtingsproject, klein en groot, bij nieuwbouw en vervanging komen deze aspecten aan bod. 

Stap 1: Inventarisatie
We zijn geïnteresseerd in uw project, uw wensen en ideeën.  We onderzoeken stapsgewijs het project. Alle facetten komen daarbij aan de orde.  Ook de mogelijkheid om gebruikt meubilair in te zetten of meubilair over te nemen.

Stap 2: Inspiratie en creatie
De volgende stap is het ontwerp.  Met indelingstekeningen en moodboards maken we het ontwerp visueel. Ook stellen we een projectbegroting op om uw keuzes financieel inzichtelijk te maken. Een bezoek aan onze showroom vinden we vanzelfsprekend.

Stap 3: Realisatie en nazorg
Als we de opdracht mogen uitvoeren zorgen we voor een vlekkeloze afhandeling en projectbegeleiding  zoals we hebben afgesproken. Ontzorgen doen we zoals u dat wenst.

Onze no-nonsense aanpak zorgt voor tevreden gebruikers. Zo realiseren we projecten die functioneel, gezond en toekomstgericht zijn.  En nog belangrijker, de gebruiker moet zich comfortabel en thuis voelen. Dat is goed voor persoonlijke ontwikkeling en prestaties.

Projecten in beeld

ROC Nijmegen

ZZG Zorggroep - Groesbeek

Jan Linders - Nieuw Bergen

Peter Graat Tuinontwerp & Advies - Oeffelt 

Scan Air - Haps

Sanders Fritom - Uden

Restaurant De Watervogel - Maashees

Cobra Groeninzicht - Vianen

Automotive Auctions - Dieren

Zeqer Advies - Boxmeer

Automotive Auctions - Boxmeer

Bureau Vet - Nijmegen