0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Over Hahebo

Wie we zijn

Als projectinrichter hebben we twee kernactiviteiten. Het inrichten van kantoren en  het inrichten van magazijnen.  Dat doen we al bijna 40 jaar. De oprichters en naamgevers zijn Philip van Haeren en Pierre Hermans. Samen met Nino Hermans hebben zij de bedrijfsactiviteiten na een intermezzo van 10 jaar in 2019 overgenomen als Hahebo Kantoor plus Magazijn B.V..


Onze plussen:

Circulariteit. We kopen jong gebruikt kantoormeubilair op en verkopen nieuw en gebruikt kantoormeubilair. Het opgekochte meubilair krijgt een circulaire bestemming. Circulariteit zit in onze genen. 

Ontzorging. Onze relaties focussen graag op tijd, kwaliteit en budget. We bieden daarom een compleet pakket diensten aan van ontwerp tot realisatie.  We ondersteunen onze klanten taken waar mogelijk.

One-stop shopping. Bij nieuwbouw van bedrijven hoort  ook het kunnen aanbieden van oplossingen voor inrichtingsvraagstukken voor magazijn en assemblage- en inpakafdeling.

Bench Palmberg

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn klantgericht en hebben een basis in onze handelstraditie.

Het nakomen van afspraken, deskundigheid, persoonlijke betrokkenheid en het realiseren van betaalbare oplossingen vinden we erg belangrijk.

Wat betreft onze leveringen; de kwaliteit is hoog, levertijden kort en de leverbetrouwbaarheid goed. Omdat we snel kunnen schakelen worden we vaak uitgenodigd voor inrichtingsprojecten die onder tijdsdruk moeten worden ingericht.

Ons werkgebied

De marktpositie is sterk in Zuid-Oost Nederland. Maar ook buiten die regio en in Duitsland, België en Luxemburg  hebben we projecten opgekocht en ingericht. 

We hebben relaties in het MKB, overheid, zorg, onderwijs maar ook multinationals. Maar we verkopen ook aan particulieren, verenigingen en stichtingen.