0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Opkoop kantoormeubilair

Hahebo heeft als doel om in de markt van projectinrichters het verschil te maken op het gebied van duurzaamheid. Naast verkoop van nieuw meubilair kopen wij gebruikt kantoormeubilair op dat door reiniging en refurbishment weer geschikt gemaakt wordt voor verkoop. Meubilair krijgt daardoor een tweede, derde of zelfs nog een volgende kans. Daarmee proberen we elke dag bij te dragen aan een beter milieu en schonere toekomst.

Wij zijn geïnteresseerd in grotere partijen kantoormeubilair. Onze voorkeur gaat uit naar gerenommeerde merken zoals Ahrend, Gispen, Vitra, Vepa of Aspa. Maar ook meubilair van andere merken dat nog zeker een ronde mee kan willen we graag een nieuwe kans geven. Volledig ontzorgen is ons uitgangspunt, dus wij zorgen voor demontage, uithuizen en transport van het meubilair.

Vraag direct een waardebepaling aan door onderstaand formulier in te vullen. Voor een goede beoordeling is een duidelijke beschrijving van het meubilair dat u aanbiedt belangrijk. Denk hierbij aan het soort meubels, aantallen en de staat. Daarnaast kunt u ook enkele foto's toevoegen.

Heeft u een groter aantal foto's dan kunt u ook via e-mail of evt. WeTransfer een waardebepaling aanvragen. uw verzoek kunt u dan sturen naar verkoop@hahebo.nl.

Voor de opkoop van faillissementen, bedrijfsbeëindigingen, overige inventarissen, restpartijen, (overtollige) activa en voorraden verwijzen we u graag door naar Hermans & Hermans Handelstraditie.

Ga naar Hermans & Hermans Handelstraditie