0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg

Directie en ondersteuning

Nino Hermans
Directeur en mede-eigenaar. The next generation. Geboren en getogen boven HAHEBO in Beugen. Nadat Philip en Pierre HAHEBO verkochten in 2010 en na het succesvol afronden van de Master of Science (MSc) 'International Business and Management' de pijlen gericht op zijn passie: exclusieve auto's. Hierdoor tevens oprichter en eigenaar van Hermans & Hermans BV en Automotive Auctions. In 2019 de kans gepakt om HAHEBO over te nemen en sinds die tijd op de achtergrond actief als directeur binnen het bedrijf.

Philip van Haeren 
Mede-eigenaar, nestor van het team. In 1981 HAHEBO opgericht samen met Pierre Hermans. Door de exponentiële groei het bedrijf in 2010 verkocht door middel van een management buy-out en zichzelf voornamelijk bezig gaan houden met vastgoedprojecten in de regio Boxmeer. Eind 2019 HAHEBO teruggekocht en daardoor weer terug op het oude honk als mede-aandeelhouder. Op de achtergrond actief binnen HAHEBO en kijkt mee over de schouder bij alle afdelingen.

Pierre Hermans 
Mede-eigenaar. Handelaar en netwerker pur sang. In 1981 HAHEBO opgericht samen met Philip van Haeren. Door de exponentiële groei het bedrijf in 2010 verkocht door middel van een management buy-out. In 2015 Hermans & Hermans BV opgericht met zoon Nino met als doel het online verkopen van exclusieve automobielen. Eind 2019 HAHEBO teruggekocht en daardoor weer terug op het oude honk als mede-aandeelhouder. Op de achtergrond actief binnen HAHEBO en verantwoordelijk voor de aankoop van het jong-gebruikte meubilair.

Henriette Hermans 
Back-office, debiteurenadministratie en ondersteunt bij alle organisatie-onderdelen. Verbindende factor en specialist in het aankleden van de showroom. Het zonnetje binnen het bedrijf en zorgt voor gezelligheid en de verbinding binnen HAHEBO.

Karin Wouters 
Office-manager en HR-specialist. Ondersteunt de directie op allen niveaus en lost alle HR- en facilitaire vraagstukken op. De steun en toeverlaat van Philip en Pierre sinds 2000.

Willemien van der Heijden
Laat onze werk- en verblijfsruimten dagelijks shinen.

Het verkoopteam

Haico van Tienen
Heeft 10 jaar ervaring als verkoper van inrichtingsprojecten. Gaat geen uitdaging uit de weg. Zoekt altijd naar de beste oplossing. Is snel en wendbaar op de tennisbaan, op zijn snowboard en voor klanten.
Mobiel: 06 - 46 60 76 74

Mail Haico

Sharon Bulder
Heeft het verkoopteam in 2019 versterkt. Energiek, dagelijks sportief en gedreven voor de medailleplaatsen.
Mobiel: 06 - 51 08 83 26

Mail Sharon

Gido van Rosmalen
Is op de eerste werkdag van 2022 gestart als junior-accountmanager. Gido is geen onbekend gezicht bij Hahebo want tweeënhalf jaar geleden liep hij hier al stage. Hij gaat zich richten op de verkoop van kantoormeubelen, zowel gebruikt als nieuw. Bel je Hahebo of bezoek je de showroom, dan is de kans groot dat je door Gido geholpen wordt.

Mail Gido

Mark van den Bungelaar
Heeft 10 jaar ervaring in het verwerken van verkooporders. Koopt in, regelt en organiseert achter de schermen. Voetbalt nog steeds als verdediger en behoudt vanuit zijn positie het overzicht voor klanten. 

Veronique Ermens
Heeft 3 jaar ervaring achter de schermen. Staat in het team voor orderverwerking, automatisering, on-line marketing en het begeleiden van speciale projecten. Muzikaal en creatief in het bedenken van oplossingen.


Team Logistiek

Gerrie de Ruiter
Een technisch wonder. Fixt alles. Assembleert, monteert, past aan, zaagt, schroeft,
last en slijpt. Refurbish specialist en fervent Tonproater.

Fred Rip
Hallenmeister. Ondersteunt bij klusjes en zorgt ervoor dat ons pand spik en span is.
Houdt ons op de hoogte van alle voetbaluitslagen en -transfers en organiseert
elke vrijmibo.

Willy Raafs
Onze multi-inzetbare medewerker in de hal. Met een vrolijk gezicht zorgt hij ervoor dat alles spik en span is en op zijn plaats staat. Een grote aanvulling binnen ons bedrijf en ons zusterbedrijf Hermans & Hermans.

Ons team