Over Hahebo

Hahebo B.V.

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Handelsmaatschappij Hahebo aan de top als wereldwijde inkoper én verkoper van inventarissen, overtollige voorraden, faillissements- en partijgoederen en horeca-inventaris. Zowel het inkopen als het verhandelen van goederen vindt plaats op internationaal niveau. Of het nu gaat om het inrichten van een klein kantoor of een bedrijf met 700 werkplekken, de in- en verkoop van 10 pallets partijgoederen of 1.000 pallets handel, een faillissement van een klein kantoor of een grote fabriek. Hahebo koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen. Regionaal staan wij bekend als verkoper van kantoormeubilair en magazijninrichtingen, zowel nieuw als jong gebruikt.

Anno 2016 telt Hahebo ruim 100 werknemers en is er een onderverdeling in afdelingen: Management, Marketing & Communicatie, P&O, Inkoop, Logistiek, Administratie, Verkoop en Facilitaire dienst. Door in te spelen op veranderingen in de markt en de verschillende disciplines te blijven ontwikkelen, zijn wij niet afhankelijk van één bepaald onderdeel waar het bedrijf goed in is. Daardoor zijn en blijven wij een stabiel bedrijf dat tegen een stootje kan. Hahebo kan alles aan en dóet ook alles.

Onze diensten

  • Opkopen faillissementen, inboedel, inventaris, voorraden en restanten.
  • Advisering, verkoop, bezorging en montage van nieuwe- en gebruikte kantoor- en magazijninrichting,
    tevens projectinrichting.
  • Verkoop van partijgoederen aan bedrijven, handelaren, marktkoopmannen en wederverkopers.
  • Verkoop van horeca-inrichting en horeca-inventaris.
  • Verkoop van machines, gereedschappen en bouwmaterialen.
  • Verkoop van auto’s, bedrijfswagens, transport- en vervoersmiddelen.
  • Organiseren en uitvoeren van een openbare verkoop op locatie.

Hahebo - Maatschappelijk betrokken!

Duurzaamheid staat bij Hahebo hoog in het vaandel, dit is bijvoorbeeld zichtbaar in onze afvalscheiding, het hergebruik van goederen en sponsoring van maatschappelijke activiteiten. Hahebo beschikt over een schoolbus en evenementen trailer welke ingezet worden voor diverse grote en kleine maatschappelijke en sportieve evenementen, lokale verenigingen en andere ludieke acties.

Heeft u vragen over de maatschappelijke inzet van Hahebo? Neem dan gerust contact op met ons, wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Contact

Frequently Asked questions (FAQ)

Wij begrijpen het uiteraard als u nog vragen heeft. Om snel antwoord te geven op uw vragen hebben wij antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Aan welke eisen moet ik voldoen als ik iets aan Hahebo wil verkopen?

De belangrijkste voorwaarden zijn dat u een bedrijf, instelling of organisatie bent en eigenaar bent van de goederen die u te koop aanbiedt. Tevens dient u Hahebo Opkoper een mogelijkheid te bieden om de goederen te bezichtigen. Afhankelijk van de goederen die u aanbiedt, is een minimale hoeveelheid vereist.

Het bedrijf van mijn baas is failliet. Kan ik goederen kopen van het bedrijf waar ik gewerkt heb?

U krijgt in dergelijke gevallen geen voorrang bij de aankoop. Wel kan Hahebo u informatie verstrekken over waar en wanneer de goederen worden verkocht.

Hoe worden de producten die jullie inkopen vervolgens verkocht?

Verkopen gebeurt bij Hahebo regionaal, nationaal en internationaal, zowel offline als online. Voorbeelden zijn verkoop in de showroom, op beurzen of via de webshop.

Ik ben een particulier, kan ik goederen aan jullie verkopen?

Hahebo Opkoper koopt alleen goederen, inventaris en voorraden van bedrijven, organisaties en instellingen. Particulieren kunnen geen goederen verkopen aan Hahebo.

Kan ik mijn goederen bij jullie laten taxeren?

Indien Hahebo Opkoper geïnteresseerd is in het opkopen van uw goederen, wordt een gratis waardebepaling aangeboden. Direct een waardebepalingsformulier invullen? Ga naar het online waardebepalingsformulier.

Kan ik ook restpartijen kopen bij Hahebo?

Ja. Hahebo beschikt over een afdeling Partijhandel, waar u onder andere restpartijen kunt kopen.

Regelen jullie ook de administratieve afhandeling bij het stopzetten van de onderneming?

Hahebo heeft door haar jarenlange ervaring in het opkopen van overbodige active bij bedrijfsbeeindigingen een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen zij u aan de juiste contacten brengen voor de administratieve afhandeling van uw onderneming.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een bod dat gedaan wordt op goederen waarin Hahebo Opkoper geïnteresseerd is. Voor dit bedrag is Hahebo bereid de goederen van u te kopen.

Wordt mijn pand netjes opgeleverd na een ontruiming?

Indien vooraf overeengekomen wordt uw pand na ontruiming bezemschoon opgeleverd.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op, wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

  • Velden met een * zijn verplicht