Magazijn inrichting

Magazijn inrichting kopen?

Advies nodig bij het inrichten van een magazijn? Wij helpen u bij het kiezen voor de oplossing die u het best bij uw vraag past: Van groot opslagcentrum tot kast of kleine stelling in uw garage thuis, er is nog type (werk)ruimte dat wij nog niet hebben ingericht. Ook adviseren wij u bij alle stellingen vakkundig over de benodigde onderdelen passend bij uw situatie. Wilt u snel magazijn inrichting kopen? Hahebo is uw partner voor uw complete inrichting van uw magazijn, opslag- en/of archiefruimte. Hierbij moet u onder andere denken aan palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, autobandenstellingen, haspelstellingen, bakkenstellingen, magazijnbakkenmagazijnkasten en werkbanken. Heeft u geen mogelijkheid om de stellingen zelf te monteren? Geen probleem, met ons montageteam zorgen wij ervoor dat uw bestelling direct in gebruik genomen kan worden.

Opslag oplossing in uw bedrijf

Op zoek naar stellingen voor in het magazijn? Wij bieden alle soorten stellingen aan en ons verkoopteam adviseert u graag. Door de stellingen die aan alle veiligheidseisen voldoen en de productkennis van de specialisten bent u ervan verzekerd de beste oplossing te vinden voor in uw magazijn.

Stelling of kast voor thuis in de garage

“Het zou handig zijn als er in de garage thuis precies in een specifieke ruimte een overzichtelijke opslag zou staan voor al het tuinbenodigdheden.” Een legbordstelling biedt hiervoor de ideale oplossing; is verkrijgbaar in diverse maten en een veel gebruikte oplossing voor in de thuisgarage. Of bent u op zoek naar een afsluitbare kast voor uw gereedschap? Door ons diverse assortiment aan nieuwe en gebruikte kasten hoeft u niet verder te zoeken. Wilt u niet te veel investeren in deze kast? Kies voor een tweedehands kast; functioneel nog perfect, maar met een krasje en dat ziet u aan de prijs. Neem contact met ons op en wij helpen u bij het zoeken naar de beste oplossing.

Bel direct naar de verkoopafdeling van Hahebo Kantoor & Magazijn: 0485-369331.