Kantoormeubelen

Kantoormeubilair kopen?

Op zoek naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair? Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig kantoormeubilair kopen. Of bespreek uw mogelijkheden met een van onze verkopers. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een ruime keuze als het gaat om stoelen, tafels, kasten, wachtkamerbanken, designmeubilair, kantinemeubelen, horecameubilair, schoolmeubilair en kantooraccessoires.

Wilt u kantoormeubilair kopen, maar staat het product waar u naar op zoek bent niet in onze webshop? Neem contact met ons op en we kunnen het alsnog leveren. Hahebo is dé specialist voor uw nieuwe én gebruikte kantoorinrichting, wij denken én werken graag met u mee om uw kantoor zo optimaal mogelijk in te richten.

CIRCULAIRE ECONOMIE

Door gebruikt meubilair te kopen, draagt u bij aan een circulaire economie. Daarin wordt bekeken hoe een product optimaal hergebruikt kan worden, recycling speelt hierin een grote rol. Dit is een erg krachtig onderdeel binnen een duurzaam inkoopbeleid.
Soms kan een stoel of tafel zelf niet in zijn eigen staat gebruikt worden, doordat het product niet meer aan de huidige eisen voldoet of deze simpelweg te beschadigd of oud is.
In dat geval wordt alsnog bekeken welke onderdelen hergebruikt kunnen worden.

Bent u op zoek naar een groot aantal gebruikt kantoormeubilair? Hahebo beschikt altijd over grote partijen gebruikt meubilair en is daarmee in staat grote kantoorruimten van een mooie inrichting te voorzien. Hierin kan ook gebruik worden gemaakt van een combinatie van nieuw en gebruikt meubilair. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een gebruikte inrichting te bespreken. Zo werken we samen aan een circulaire economie.

Bekijk hier onze brochure

Hahebo, Dé duurzame inrichter

Bekijk brochure

  • Gebruikt én nieuw

    Onze tip: Combineer nieuw en gebruikt meubilair in een set. Zo heeft u kwaliteit, maar tegen een lagere prijs. En zo draagt u ook nog eens bij aan een langere levensloop van het meubilair.

  • BEZORGING EN MONTAGE

    Geen tijd om de bestelling op te halen of te monteren? Dan kan onze bezorg- en montagedienst deze bezorgen en monteren.

  • PROEFPLAATSING

    Wilt u een product uitproberen? Op aanvraag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een proefplaatsing. Neem hiervoor contact met ons op.

Werkplek kopen

Een standaard werkplek bestaat uit een bureaustoel, bureau en ladenblok. Stel zelf een werkplek samen in onze webshop of leg uw wens bij onze verkopers neer en zij adviseren u. Zelf een werkplek uitkiezen? Bekijk hier onze bureaustoelen, bureaus en ladenblokken.

Accessoires werkplek

Met accessoires kunt u de werkplek inrichten hoe u het mooi, handig en sfeervol vindt. Stoort u zich aan de vele bekabeling op kantoor? Heeft u behoefte aan ergonomische hulpmiddelen voor het verbeteren van uw houding? Of kan uw kantoor wel wat gezellige accessoires gebruiken? Bekijk dan ook de accessoires in onze webshop.

Wegwerken van de bekabeling: kabelgrippen, kabeldoorvoerdoppen, kabelgoten, kabelslangen, opbouw en inbouw stekkerdozen, kabelklemmen, kabelkorvenvloergoten en CPU-houder.
Beeldschermen op de juiste hoogte plaatsen: monitorarmen en monitorstandaarden.
Ergonomische hulpmiddelen: laptopstandaarden, documenthouders, voetenbanken en opstapkrukken.
Verlichting: vloerlampen, tafellampenhanglampen en buitenlampen.
Beplanting: plantenbak en kantoorbeplanting.
Planning en tijd: whiteboardenklokken en jaarplanners.

Bekijk alle accessoires

Bureaustoel prime

Wilt u uw zithouding verbeteren? De bureaustoel Prime is een actieve bureaustoel die zorgt voor een gezonde zithouding. Deze comfortabele bureaustoel is ideaal voor gebruik in een flexibele kantooromgeving.

Neem contact met ons op voor al uw vragen. Wij adviseren u graag!

Bekijk de video

Offerte aanvragen Specificaties bekijken