Kantoormeubelen

Kantoormeubilair kopen?

Op zoek naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair? Bestel snel en eenvoudig via onze webshop of bespreek uw mogelijkheden met een van onze verkopers. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een ruime keuze als het gaat om stoelen, tafels, kasten, wachtkamerbanken, designmeubilair, kantinemeubelen, horecameubilair, schoolmeubilair en kantooraccessoires. Wilt u kantoormeubilair kopen, maar staat het product waar u naar op zoek bent niet in onze webshop? Neem contact met ons op en we kunnen het alsnog leveren. Hahebo is dé specialist voor uw nieuwe én gebruikte kantoorinrichting, wij denken én werken graag met u mee om uw kantoor zo optimaal mogelijk in te richten.

Werkplek kopen

Een standaard werkplek bestaat uit een bureaustoel, bureau en ladenblok. Stel zelf een werkplek samen in onze webshop of leg uw wens bij onze verkopers neer en zij adviseren u. Zelf een werkplek uitkiezen? Onze tip: Combineer nieuw en gebruikt meubilair in een set. U kunt ervoor kiezen gebruikt meubilair te kopen, zo heeft u toch de kwaliteit van het dure meubilair, maar tegen een veel lagere prijs. En zo draagt u ook nog eens bij aan een langere levensloop van het meubilair.

Circulaire economie

Door gebruikt meubilair te kopen, draagt u bij aan een circulaire economie. In een circulaire economie wordt bekeken hoe een product optimaal hergebruikt kan worden, recycling speelt hierin een grote rol. Dit is een erg krachtig onderdeel binnen een duurzaam inkoopbeleid.
Soms kan een stoel of tafel zelf niet in zijn eigen staat gebruikt worden, doordat het product niet meer aan de huidige eisen voldoet of deze simpelweg te beschadigd of oud is.
In dat geval wordt alsnog bekeken welke onderdelen hergebruikt kunnen worden.

Bent u op zoek naar een groot aantal gebruikt kantoormeubilair? Hahebo beschikt altijd over grote partijen gebruikt meubilair en is daarmee in staat grote kantoorruimten van een mooie inrichting te voorzien. Hierin kan ook gebruik worden gemaakt van een combinatie van nieuw en gebruikt meubilair. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een gebruikte inrichting te bespreken. Zo werken we samen aan een circulaire economie.

Proefplaatsing

Wilt u een product eerst uitproberen voordat u deze koopt? Op aanvraag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een proefplaatsing.

Bezorging en Montage

Wilt u kantoormeubilair kopen, maar heeft u geen tijd om deze zelf op te halen of te monteren? Onze bezorg- en montagedienst bezorgt indien gewenst uw bestelling bij u thuis of op kantoor. Vraag onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden.

Accessoires werkplek

Met accessoires kunt u de werkplek inrichten hoe u het mooi, handig en sfeervol vindt. Stoort u zich aan de vele bekabeling op kantoor? Heeft u behoefte aan ergonomische hulpmiddelen voor het verbeteren van uw houding? Kan uw kantoor wel wat gezellige accessoires gebruiken? Bekijk dan ook de accessoires in onze webshop.

Wegwerken van de bekabeling: kabelgrippen, kabeldoorvoerdoppen, kabelgoten, kabelslangen, opbouw en inbouw stekkerdozen, kabelklemmen, kabelkorvenvloergoten en CPU-houder.
Beeldschermen op de juiste hoogte plaatsen: monitorarmen en monitorstandaarden.
Ergonomische hulpmiddelen: laptopstandaarden, documenthouders, voetenbanken en opstapkrukken.
Verlichting: vloerlampen, tafellampenhanglampen en buitenlampen.
Beplanting: plantenbak en kantoorbeplanting.
Planning en tijd: whiteboardenklokken en jaarplanners.

Bekijk hier onze brochure

Hahebo, Dé duurzame inrichter

Bekijk brochure