Kantoormeubelen

Kantoormeubilair kopen?

Op zoek naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair? Bestel snel en eenvoudig via onze webshop of bespreek uw mogelijkheden met een van onze verkopers. Hahebo Kantoor & Magazijn biedt een ruime keuze als het gaat om stoelen, tafels, kasten, wachtkamerbanken, designmeubilair, kantinemeubelen, horecameubilair, schoolmeubilair en kantooraccessoires. Wilt u kantoormeubilair kopen, maar staat het product waar u naar op zoek bent niet in onze webshop? Neem contact met ons op en wellicht kunnen we het alsnog leveren. Hahebo is dé specialist voor uw nieuwe én gebruikte kantoorinrichting, wij denken én werken graag met u mee om uw kantoor zo optimaal mogelijk in te richten.

Werkplek kopen

Een standaard werkplek bestaat uit een bureaustoel, bureau en ladenblok. Stel zelf een werkplek samen in onze webshop of leg uw wens bij onze verkopers neer en zij adviseren u. Zelf een werkplek uitkiezen? Onze tip: Combineer nieuw en gebruikt meubilair in een set. U kunt ervoor kiezen gebruikt meubilair te kopen, zo heeft u toch de kwaliteit van het dure meubilair, maar tegen een veel lagere prijs. En zo draagt u ook nog eens bij aan een langere levensloop van het meubilair.

Proefplaatsing

Wilt u een product eerst uitproberen voordat u het definitief koopt? Bij Hahebo kunt u altijd vrijblijvend een proefplaatsing krijgen. Wanneer u besluit het te houden, wordt de factuur pas klaargemaakt. Besluit u toch dat het product niet naar wens is? Geen probleem. Wij nemen het product weer terug en u zoekt verder naar het perfecte artikel voor u.

Bezorging en montage bestelling

Wilt u kantoormeubilair kopen, maar heeft u geen tijd om deze zelf op te halen of te monteren? Onze bezorg- en montagedienst bezorgt indien gewenst uw bestelling bij u thuis of op kantoor. Vraag onze verkoopspecialisten naar de mogelijkheden.

Accessoires werkplek

Met accessoires kunt u de werkplek inrichten hoe u het mooi, handig en sfeervol vindt. Stoort u zich aan de vele bekabeling op kantoor? Heeft u behoefte aan ergonomische hulpmiddelen voor het verbeteren van uw houding? Kan uw kantoor wel wat gezellige accessoires gebruiken? Bekijk dan ook de accessoires in onze webshop.

Wegwerken van de bekabeling: kabelgrippen, kabeldoorvoerdoppen, kabelgoten, kabelslangen, opbouw en inbouw stekkerdozen, kabelklemmen, kabelkorvenvloergoten en CPU-houder.
Beeldschermen op de juiste hoogte plaatsen: monitorarmen en monitorstandaarden.
Ergonomische hulpmiddelen: laptopstandaarden, documenthouders, voetenbanken en opstapkrukken.
Verlichting: vloerlampen, tafellampenhanglampen en buitenlampen.
Beplanting: plantenbak en kantoorbeplanting.
Planning en tijd: whiteboardenklokken en jaarplanners.

Bekijk hier onze brochure

Hahebo, Dé duurzame inrichter

Bekijk brochure