0
0
Subtotaal:
€0,00
  • Uw winkelwagen is momenteel leeg
Laat u kantoormeubilair opkopen? Geef het een tweede leven!

Laat u kantoormeubilair opkopen? Geef het een tweede leven!

 Laat u kantoormeubilair opkopen? Geef het een tweede leven!

Wij krijgen vaak de vraag wat er gebeurt nadat wij het kantoormeubilair opkopen. In dit blogartikel vertellen wij over het tweede leven dat wij uw kantoormeubilair bieden.

Milieubewuste kantoormeubilair verkopen

We merken dat steeds meer bedrijven zich verantwoordelijk voelen voor de afvoer van het overtollige meubilair. Zelfs nadat dit door ons gekocht wordt. Veel bedrijven hebben, gelukkig, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) opgenomen in het beleid en hechten hier veel waarde aan. Het meubilair mag niet meer zomaar in de container gegooid worden. Men vindt het belangrijk dat het meubilair voor zo min mogelijk vervuiling zorgt. Hierbij wordt vaak gezocht naar een milieubewuste kantoormeubilair opkoper, zoals Hahebo.

Circulair inrichten

Wij vinden weggooien zonde. Gebruikt meubilair kan vaak, na een opknapbeurt, een tweede leven tegemoet. Deze moeite stoppen wij graag in onze opgekochte meubelstukken. En we streven ernaar elk meubelstuk een tweede leven te geven.

Levensloop bij kantoormeubilair opkopen

1.     Inventarisatie. 

Nadat wij het kantoormeubilair opkopen, wordt voor elk meubelstuk bekeken op welke manier wij het een tweede leven kunnen bieden.

2.     Reiniging en reparatie.

Hierbij kan de ene keer vrijwel het hele meubelstuk hergebruikt worden, de andere keer geldt dit alleen voor onderdelen. Deze meubelen worden schoongemaakt, gerepareerd of gedemonteerd, zodat ze optimaal gebruikt worden. Zodra onderdelen gedemonteerd worden, zetten wij deze in bij de reparatie van andere meubelstukken.

3.     Tweede leven.

Hierna wordt het meubilair terug in de markt gezet. De afnemers ervan zijn vaak klanten die dit duurzame aspect ook hoog in het vaandel hebben staan. Ook kan het zijn dat zij bijvoorbeeld (nog) niet het budget hebben voor nieuw meubilair.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoorinrichting met gebruikt meubilair, eventueel gecombineerd met nieuwe meubelen? Onze specialisten helpen u graag met uw kantoorinrichting en maken bijvoorbeeld in een vrijblijvend adviesgesprek een tekening van uw toekomstige situatie. Vraag hier een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan.

Wilt u direct uw kantoormeubilair vervangen?