ICT Opkoper

Selecteer uw Subcategorie

Opkoper ICT 

Hahebo heeft altijd interesse in het opkopen van grote partijen ICT zoals computers, laptops, harde schijven, servers en telefooncentrales. Hahebo heeft hierin veel ervaring en koopt met grote regelmaat ICT van grote bekende organisaties. Hahebo beschikt over de mogelijkheden en capaciteiten om ICT-systemen die zijn verouderd of overbodig zijn geworden op te kopen. Hahebo Opkoper is met name gespecialiseerd in:

  • Opkopen nieuwe- en gebruikte computersystemen en laptops >
  • Servers en patchkasten >
  • Kassa- systemen, pinapparaten en telefooncentrales >

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw activa? Neem dan contact op met onze inkopers of vul geheel vrijblijvend het waardebepalingsformulier in en ontvang een prijsindicatie van de activa die u wilt verkopen.

Waarom uw ICT laten opkopen door Hahebo Opkoper?

Hahebo:

  • koopt alles in één keer voor eigen rekening en risico 
  • verkoopt goederen indien gewenst buiten Nederland/E.U.
  • brengt geen onverwachte kosten in rekening
  • betaalt altijd vóór de feitelijke overdracht 
  • levert pand en opslagterrein bezemschoon op
  • kan transport en opslag verzorgen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u meer informatie over activa laten opkopen? Neem dan contact op met onze inkopers. Zij komen graag bij u langs om de voordelen van Hahebo Opkoper persoonlijk toe te lichten.

Veelgestelde vragen

Aan welke eisen moet ik voldoen als ik iets aan Hahebo wil verkopen?

De belangrijkste voorwaarden zijn dat u een bedrijf, instelling of organisatie bent en eigenaar bent van de goederen die u te koop aanbiedt. Tevens dient u Hahebo Opkoper een mogelijkheid te bieden om de goederen te bezichtigen. Afhankelijk van de goederen die u aanbiedt, is een minimale hoeveelheid vereist.

Wat kost een waardebepaling?

Een waardebepaling van goederen waarin Hahebo Opkoper is geïnteresseerd, is kosteloos.

Het bedrijf van mijn baas is failliet. Kan ik goederen kopen van het bedrijf waar ik gewerkt heb?

U krijgt in dergelijke gevallen geen voorrang bij de aankoop. Wel kan Hahebo u informatie verstrekken over waar en wanneer de goederen worden verkocht.

Op welke manieren kan ik contact met jullie opnemen?

Hahebo is op veel manier bereikbaar. U kunt ons bezoeken, maar ook telefonisch, per fax of e-mail contact met ons opnemen. Een contactformulier vindt u op de pagina ‘Contact. & Service’Andere mogelijkheden om contact op te nemen met Hahebo zijn via social media (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+) of door gebruik te maken van de chatmogelijkheid op onze website.
Loading...